دوشنبه 14 اسفند 1396  04:15 ب.ظ

طرز تهیه سالاد روسی

سالاد روسی , طرز تهیه سالاد روسی , دستور پخت سالاد روسی

سالاد روسی یکی از سالادهای معروف کشور روسیه است که به خاطر طعم خوبش در کشورهای مختلفی تهیه می شود. این سالاد شباهت زیادی به سالاد الویه دارد. در ادامه با آموزش طرز تهیه سالاد روسی با ما همراه باشید.

سالاد سزار , طرز تهیه سالاد سزار , دستور سالاد سزار رستورانی

مواد لازم برای 4 نفر

سیب زمینی ۵۰۰ گرم

کالباس ۵۰۰ گرم

خیارشور ۲۵۰ گرم

هویج آبپز ۱ عدد

نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

شوید به میزان لازم

سس مایونز به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

طرز تهیه سالاد روسی

ابتدا سیب زمینی ها را آبپز می کنیم به طوری که زمان خرد کردن له نشوند. سپس سیب زمینی ها را به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و در ظرف سالادخوری می ریزیم. سپس کالباس و خیار شور را خرد می کنیم و اضافه می کنیم.

در ادامه سس مایونز را به همراه ادویه ها به سالاد اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا سس مایونز به تمام نقاط مواد برسد. پس از مخلوط کردن مواد نخود فرنگی و شوید خرد شده را به سالاد اضافه می کنیم.

در پایان هویج آبپز شده را خرد می کنیم و برای تزیین سالاد استفاده می کنیم. روی سالاد را با یک سلفون می پوشانیم و انرا در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. حداقل باید سالاد به مدت 2 ساعت در یخچال بماند.

سالاد الویه , سالاد الویه قالبی , سالاد الویه مجلسی , سالاد الویه خوشمزه


  • آخرین ویرایش:دوشنبه 14 اسفند 1396
   
چهارشنبه 9 اسفند 1396  02:10 ب.ظ

با آموزش طرز تهیه شامی کباب با ما همراه باشید

مواد لازم شامی کباب

گوشت چرخ کرده     ۴۰۰ گرم
آرد نخودچی     ۱۰۰ گرم
تخم مرغ     ۱ عدد
پیاز     ۲ عدد
فلفل سیاه     به میزان لازم
روغن مایع     به میزان لازم
نمک     به میزان لازم
زردچوبه     به میزان لازم

طرز تهیه شامی کباب

ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم ، سپس پیاز رنده شده را با دست فشار می دهیم و آب آن را می گیریم و پیاز آب گرفته را با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم. در این مرحله آرد نخودچی را به همراه نمک ، زردچوبه و فلفل به مایه شامی اضافه می کنیم.

بعد از اضافه کردن تخم مرغ مواد را خوب ورز می دهیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. در صورت تمایل می توانید ۱ یا ۲ سیب زمینی هم رنده کنید و پس از گرفتن آب سیب زمینی ها آنها را به مایه شامی کباب اضافه کنید.

نکته مهم در این مرحله این است که اگر مایه شامی کباب شل شده بود مقداری آرد نخودچی به آن اضافه کنید. اگر آرد نخودچی در دسترس نداشتید می توانید از نان خشک پودر شده استفاده کنید. بهتر است مایه شامی را چند ساعتی در یخچال قرار دهیم.

این کار باعث می شود مایه شامی کباب استراحت کند و در پایان پس از سرخ کردن شامی ها نتیجه کار بهتر شود. پس از اینکه مایه استراحت کرد آنرا از یخچال خارج می کنیم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.

به اندازه یک فلافل از مایه شامی کباب بر می داریم و به صورت کوفته قلقلی در دستمان به آن شکل می دهیم و در پایان تختش می کنیم ( مانند کوکو سیب زمینی ) و وسطش را با انگشت یک سوراخ ایجاد می کنیم و در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود.

پس از اینکه یک سمت شامی سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام شامی ها را سرخ می کنیم. در کنار شامی کباب بهتر است چند گوجه فرنگی و مقداری سیب زمینی هم سرخ کنیم. در پایان غذا را با نان یا برنج سرو می کنیم.



  • آخرین ویرایش:چهارشنبه 9 اسفند 1396
   
چهارشنبه 9 اسفند 1396  02:07 ب.ظ

طرز تهیه میگو کبابی

میگو کبابی,کباب میگو,طرز تهیه میگو کبابی,دستور پخت میگو کبابی, ld', ;fhfd

میگو کبابی یا کباب میگو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که بیشتر در جنوب ایران تهیه می شود. این غذای خوشمزه به دلیل اینکه طعم خوبی دارد در تمام کشور فرا گیر شده است. با آموزش طرز تهیه میگو کبابی با ما همراه باشید.

میگو سوخاری,طرز تهیه میگو سوخاری,دستور پخت میگو سوخاری

مواد لازم برای 6 نفر

میگو ۱ کیلو

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

جعفری ۵۰ گرم

آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری

زعفران ۲ قاشق غذاخوری

کره ۵۰ گرم

سیر ۲ حبه

فلفل سیاه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

طرز تهیه میگو کباب

پس از تمیز کردن میگوها آنها را برای طعم دار کردن در یک ظرف بزرگ می ریزیم. سپس زعفران دم کرده را به همراه سیر رنده شده ، جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه به میگوها اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

درب ظرف را می گذاریم و آنرا به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا میگوها طعم دار شوند. پس از گذشت 1 ساعت میگوها را سیخ می کنیم. بهتر است از سیخ چوبی استفاده شود. برای نرم شدن و لذیذ تر شدن میگوها باید سس کره را درست کنیم.

کره را آب می کنیم و با روغن زیتون مخلوط می کنیم. پس از قرار دادن میگوها روی حرارت هر چند دقیقه یکبار با سس کره روی میگوها را پوشش می دهیم تا خشک نشوند. پس از کباب کردن میگوها آنها را با سس دلخواه خود نوش جان می کنیم.

قلیه میگو,طرز تهیه قلیه میگو,دستور پخت قلیه میگو


  • آخرین ویرایش:چهارشنبه 9 اسفند 1396
   
  • تعداد کل صفحات :2  
  • 1  
  • 2  
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic