سه شنبه 9 مرداد 1397  02:54 ب.ظ

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان

خاویار بادمجان , خوراک بادمجان , طرز تهیه خوراک بادمجان , دستور پخت خوراک بادمجان

خوراک بادمجان از غذاهای حاضری و پرطرفدار ایرانی محسوب می شود. این خوراک را می توانید از فروشگاه ها به صورت کنسرو تهیه نمایید ولی اگر دوست دارید این خوراک خوشمزه را خودتان تهیه کنید با این آموزش آشپزی با می پاتوق همراه باشید. مواد لازم ذکر شده در لیست پایین برای 2 نفر کافی است.

مواد لازم خوراک بادمجان
بادمجان متوسط 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی 1 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
جعفری به اندازه کافی
لیمو ترش 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه خوراک بادمجان

ابتدا بادمجان ها را به صورت کبابی یا آبپز می پزیم و پوستشان را می گیریم. در ادامه گوجه فرنگی را روی حرارت مستقیم کباب می کنیم و پوستشان را می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم.

پیاز و سیر را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با روغن زیتون در یک تابه کوچک تفت می دهیم تا طلایی شوند سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه می کنیم.

تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود سپس ادویه ها را اضافه می کنیم. حالا بادمجان ها را له می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در مرحله بعدی جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم.

و به تابه اضافه می کنیم. در مرحله آخر آب لیمو ترش را به خوراک بادمجان اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا خوراک جا بیفتد. سپس خوراک بادمجان را به همراه نان و سبزی خوردن سرو می کنیم.


پیشنهاد مدیر : کوکو بادمجان » دلمه بادمجان » کشک و بادمجان » بادمجان شکم پر


  • آخرین ویرایش:-
   
سه شنبه 2 مرداد 1397  04:34 ب.ظ

طرز تهیه کوبه لبنانی

کوبه لبنانی , طرز تهیه کوبه لبنانی , دستور پخت کوبه لبنانی

کوبه لبنانی یکی از غذاهای معروف کشور لبنان است که در جنوب کشورمان به بهترین نحو ممکن تهیه می شود و به کوبه جنوبی هم شهرت دارد. در ادامه با طرز تهیه کوبه لبنانی با ما همراه باشید.

مواد لازم کوبه لبنانی
برنج 2 لیوان
سیب زمینی 1 عدد کوچک
تخم مرغ 1 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
گردو 3 قاشق غذاخوری
زرشک 3 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه کوبه

ابتدا گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده، سیر له شده ، نمک  و فلفل را خوب تفت می دهیم . بعد زرشک و گردو خرد شده را به آن اضافه می کنیم. و در آخر هم رب گوجه و ادویه را  اضافه می کنیم. و می گذاریم آب آن تمام شود و به روغن بیفتد. برنج را با نمک بدون روغن کته میکنیم. کمی آب آن را اضافه می ریزیم تا برنج خوب له شود بعد برنج را با گوش کوب خوب نرم می کنیم و می گذاریم سرد شود.

سیب زمینی را می پزیم و له می کنیم. برنج و سیب زمینی و تخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم و بعد ورز می دهیم .خمیر چسبنده ای به دست می آید و نباید خیلی هم سفت بشه. اگه خیلی شل بود می توانیم یکی دو قاشق آرد به آن اضافه کنیم. ولی اصلأ آرد رو زیاد نریزید چون طعم برنج از بین میره.

وقتی کوبه ها را آماده کردیم خودش به میزان زیادی سفت می شه. یک ظرف آب کنار دستمون می گذاریم و کف دستمون را خیس می کنیم و به اندازه یک نارنگی از خمیر بر می داریم و کف دست باز می کنیم و کمی از مواد گوشت را وسط آن می گذاریم و می بندیم .بعد در ظرفی گود روغن میریزیم و کوبه ها را در روغن داغ سرخ میکنیم.


پیشنهاد مدیر : کبه عربی » فلافل » سمبوسه » سمبوسه مرغ


  • آخرین ویرایش:-
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic