وب تفریحی اسنپ tag:http://snapngrip.mihanblog.com 2020-04-03T01:21:18+01:00 mihanblog.com طرز تهیه سالاد میگو 2019-03-01T12:57:13+01:00 2019-03-01T12:57:13+01:00 tag:http://snapngrip.mihanblog.com/post/2508 بهرام امیدی طرز تهیه سالاد میگوسالاد میگوسالاد میگو یکی از انواع سالادهای معروف و پر طرفدار در سراسر جهان است که در کشور عزیزمان ایران هم از جایگاه خاصی برخوردار است. سالاد میگو را می توانید در مهمانی های خود به عنوان یک سالاد خاص جایگزین سالادهای مرسوم مثل سالاد فصل و سالاد ماکارونی کنید.با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد میگو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد میگو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آم طرز تهیه سالاد میگو

سالاد میگو , کالری سالاد میگو , طرز تهیه سالاد میگو , shghn ld ,

سالاد میگو

سالاد میگو یکی از انواع سالادهای معروف و پر طرفدار در سراسر جهان است که در کشور عزیزمان ایران هم از جایگاه خاصی برخوردار است. سالاد میگو را می توانید در مهمانی های خود به عنوان یک سالاد خاص جایگزین سالادهای مرسوم مثل سالاد فصل و سالاد ماکارونی کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد میگو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد میگو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه سالاد میگو با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سس سالاد میگو

  • سرکه سفید ½ پیمانه
  • روغن زیتون بکر ½ پیمانه
  • سس خردل ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور تهیه

طرز تهیه سس سالاد میگو

تمام مواد لازم ذگر شده برای سس به جز روغن زیتون را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید تا یکدست شوند. در آخر روغن زیتون را اضافه کنید و میکس کردن مواد را ادامه دهید تا سس سالاد یکدست شود. پس از آماده شدن سس آنرا در یخچال قرار دهید تا منسجم شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سالاد میگو

  • پیاز ۱ عدد
  • کاهو ۴ برگ
  • میگو ۸ عدد
  • پیازچه ۲ عدد
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • کلم قرمز ۲ برگ بزرگ
  • گوجه گیلاسی ۸ عدد
  • کنسرو ذرت ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور تهیه

طرز تهیه سالاد میگو

ابتدا میگوها را تمیز می کنیم و اگر میگوها را تمیز کرده تهیه کرده اید فقط رگ سیاه آن است که باید بیرون بیاوریدو بسیار هم راحت است.در پشت میگو یک رگ تیره است که کاملا مشخص است با نوک چاقو یک برش سطحی می زنیم

و سیاه رگ را بیرون می کشیم و با انگشت می گیریم و تمام رگ تیره را بیرون می آوریم ، سپس میگوها را با آب سرد می شوییم. اگر میگوها یخ زده اند قبل از اینکه آن ها را تمیز کنید در آب نمک خیس کنید تا تازه شوند.
میگوها را در قابلمه ای قرار می دهیم و ۱ لیوان آب روی آن ها می ریزیم و کمی نمک،فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و لیمو ترش را از وسط نصف می کنیم و هسته های آن را بیرون می آوریم و با دست آب آن را محکم می گیریم

و روی میگوها می ریزیم.سپس حرارت را زیاد می کنیم تا آب بجوش بیاید و بعد ۵ دقیقه اجازه می دهیم تا میگو ها بپزند در آب جوش و بعد آبکشی می کنیم و می گذاریم تا میگوها خنک شوند. کاهو و کلم قرمز را می شوییم

و به هر صورت که تمایل داریم خرد می کنیم اما برش دادن کلم به صورت طولی ظاهر سالاد را زیباتر می کنید. ظرف سرو سالاد را انتخاب می کنیم و کاهو و کلم را در آن می ریزیم و پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم

و حلقه حلقه نازک خرد می کنیم و در ظرف می ریزیم.سپس پیازه ها را تمیز می کنیم و می شوییم و به شکل مورب خرد می کنیم و به همراه گوجه گیلاسی و ذرت به مواد می افزاییم و در آخر میگوهای خنک شده را نیز به سالاد اضافه می کنیم

و سس سفید به آن می افزاییم و مواد را کاملا زیر و رو می کنیم تا خوب به خورد هم بروند و روی ظرف را سلفون می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه ظرف را داخل یخچال می گذاریم تا سالاد میگو خنک و منسجم تری داشته باشیم. نوش جان

]]>
طرز تهیه سوپ هویج 2019-01-21T19:57:12+01:00 2019-01-21T19:57:12+01:00 tag:http://snapngrip.mihanblog.com/post/2507 بهرام امیدی طرز تهیه سوپ هویجسوپ هویجسوپ هویج یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مفید ایرانی است که بیشتر به صورت تقویتی و برای درمان بیماری هایی مثل سرماخوردگی تهیه می شود. هر چند می توانید این سوپ را به صورت مجلسی هم برای مهمانی های خود طبخ کنید.با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ هویج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ هویج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ هویج با پارسی دی همراه باشید.مواد لاز طرز تهیه سوپ هویج

طرز تهیه سوپ هویج و سیب زمینی , طرز تهیه سوپ هویج برای درمان اسهال , soup havij

سوپ هویج

سوپ هویج یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مفید ایرانی است که بیشتر به صورت تقویتی و برای درمان بیماری هایی مثل سرماخوردگی تهیه می شود. هر چند می توانید این سوپ را به صورت مجلسی هم برای مهمانی های خود طبخ کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ هویج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ هویج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ هویج با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ هویج

  • هویج متوسط ۲ عدد
  • آب مرغ ۳ تا ۴ پیمانه
  • نان تست به اندازه کافی
  • سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
  • روغن زیتون به اندازه کافی
  • زردک ( هویج ایرانی ) ۲ عدد
  • جعفری ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور پخت

طرز تهیه سوپ هویج

ابتدا فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا گرم شود. سپس سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و بعد زردک و هویج را با پوست کن پوست میگیریم و میشوییم و به شکل مکعبی روی تخته خرد می کنیم.

تمام سبزیجاتی را که خرد کردیم را کف سینی فر پهن می کنیم به صورت یک لایه نه روی هم،و نمک،فلفل،و کمی روغن زیتون روی آن ها می پاشیم و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه سینی سبزیجات را داخل فر قرار می دهیم تا نرم شوند.

در این ۳۰ دقیقه می توانیم یک یا دو بار سینی سبزیجات را بیرون بکشیم وآ ن ها را زیر و رو کنیم. سبزیجات گریل شده را در میکسر میریزیم و ۱ پیمانه آب مرغ را به آن اضافه می کنیم و میکس میکنیم. پوره بدست آمده را داخل قابلمه ای می ریزیم

و جعفری خرد شده را با ۳ پیمانه آب مرغ به آن می افزاییم تا رقیق شود و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا سوپ کمی بجوشد و قوام بگیرد و به غلظتی که تمایل دارید برسد .سپس می چشیم اگر به طعم دهنده بیشتری نیاز داشت نمک و یا فلفل به آن اضافه می کنیم.

در آخر در تابه ای کمی روغن زیتون می ریزیم و نمک و فلفل می پاشیم و نان تست های مکعبی خرد شده را در روغن و ادویه ها تفت می دهیم تا طلایی شوند.سوپ را در ظرف مورد نظرمان سرو می کنیم و با نان تست های طلایی تزئین میکنیم.نوش جان
مطالب پیشنهادی

]]>
طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان 2018-07-31T10:24:01+01:00 2018-07-31T10:24:01+01:00 tag:http://snapngrip.mihanblog.com/post/2506 بهرام امیدی طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان خوراک بادمجان از غذاهای حاضری و پرطرفدار ایرانی محسوب می شود. این خوراک را می توانید از فروشگاه ها به صورت کنسرو تهیه نمایید ولی اگر دوست دارید این خوراک خوشمزه را خودتان تهیه کنید با این آموزش آشپزی با می پاتوق همراه باشید. مواد لازم ذکر شده در لیست پایین برای 2 نفر کافی است. مواد لازم خوراک بادمجان بادمجان متوسط 2 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه گوجه فرنگی 1 عدد روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری جعفری به اندازه کافی

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان

خاویار بادمجان , خوراک بادمجان , طرز تهیه خوراک بادمجان , دستور پخت خوراک بادمجان

خوراک بادمجان از غذاهای حاضری و پرطرفدار ایرانی محسوب می شود. این خوراک را می توانید از فروشگاه ها به صورت کنسرو تهیه نمایید ولی اگر دوست دارید این خوراک خوشمزه را خودتان تهیه کنید با این آموزش آشپزی با می پاتوق همراه باشید. مواد لازم ذکر شده در لیست پایین برای 2 نفر کافی است.

مواد لازم خوراک بادمجان
بادمجان متوسط 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی 1 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
جعفری به اندازه کافی
لیمو ترش 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه خوراک بادمجان

ابتدا بادمجان ها را به صورت کبابی یا آبپز می پزیم و پوستشان را می گیریم. در ادامه گوجه فرنگی را روی حرارت مستقیم کباب می کنیم و پوستشان را می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم.

پیاز و سیر را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با روغن زیتون در یک تابه کوچک تفت می دهیم تا طلایی شوند سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه می کنیم.

تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود سپس ادویه ها را اضافه می کنیم. حالا بادمجان ها را له می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در مرحله بعدی جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم.

و به تابه اضافه می کنیم. در مرحله آخر آب لیمو ترش را به خوراک بادمجان اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا خوراک جا بیفتد. سپس خوراک بادمجان را به همراه نان و سبزی خوردن سرو می کنیم.


پیشنهاد مدیر : کوکو بادمجان » دلمه بادمجان » کشک و بادمجان » بادمجان شکم پر

]]>
طرز تهیه کوبه لبنانی 2018-07-24T12:04:28+01:00 2018-07-24T12:04:28+01:00 tag:http://snapngrip.mihanblog.com/post/2505 بهرام امیدی طرز تهیه کوبه لبنانی کوبه لبنانی یکی از غذاهای معروف کشور لبنان است که در جنوب کشورمان به بهترین نحو ممکن تهیه می شود و به کوبه جنوبی هم شهرت دارد. در ادامه با طرز تهیه کوبه لبنانی با ما همراه باشید. مواد لازم کوبه لبنانی برنج 2 لیوان سیب زمینی 1 عدد کوچک تخم مرغ 1 عدد گوشت چرخ کرده 150 گرم گردو 3 قاشق غذاخوری زرشک 3 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد سیر 2 حبه رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری نمک ، فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه کوبه لبنانی

کوبه لبنانی , طرز تهیه کوبه لبنانی , دستور پخت کوبه لبنانی

کوبه لبنانی یکی از غذاهای معروف کشور لبنان است که در جنوب کشورمان به بهترین نحو ممکن تهیه می شود و به کوبه جنوبی هم شهرت دارد. در ادامه با طرز تهیه کوبه لبنانی با ما همراه باشید.

مواد لازم کوبه لبنانی
برنج 2 لیوان
سیب زمینی 1 عدد کوچک
تخم مرغ 1 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
گردو 3 قاشق غذاخوری
زرشک 3 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه کوبه

ابتدا گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده، سیر له شده ، نمک  و فلفل را خوب تفت می دهیم . بعد زرشک و گردو خرد شده را به آن اضافه می کنیم. و در آخر هم رب گوجه و ادویه را  اضافه می کنیم. و می گذاریم آب آن تمام شود و به روغن بیفتد. برنج را با نمک بدون روغن کته میکنیم. کمی آب آن را اضافه می ریزیم تا برنج خوب له شود بعد برنج را با گوش کوب خوب نرم می کنیم و می گذاریم سرد شود.

سیب زمینی را می پزیم و له می کنیم. برنج و سیب زمینی و تخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم و بعد ورز می دهیم .خمیر چسبنده ای به دست می آید و نباید خیلی هم سفت بشه. اگه خیلی شل بود می توانیم یکی دو قاشق آرد به آن اضافه کنیم. ولی اصلأ آرد رو زیاد نریزید چون طعم برنج از بین میره.

وقتی کوبه ها را آماده کردیم خودش به میزان زیادی سفت می شه. یک ظرف آب کنار دستمون می گذاریم و کف دستمون را خیس می کنیم و به اندازه یک نارنگی از خمیر بر می داریم و کف دست باز می کنیم و کمی از مواد گوشت را وسط آن می گذاریم و می بندیم .بعد در ظرفی گود روغن میریزیم و کوبه ها را در روغن داغ سرخ میکنیم.


پیشنهاد مدیر : کبه عربی » فلافل » سمبوسه » سمبوسه مرغ

]]>
طرز تهیه قارچ پلو 2018-07-22T10:34:49+01:00 2018-07-22T10:34:49+01:00 tag:http://snapngrip.mihanblog.com/post/2504 بهرام امیدی طرز تهیه قارچ پلوقارچ پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به غذاهای پلویی معروف مثل عدس پلو ، لوبیا پلو و … دارد که به جای عدس یا لوبیا در آن از قارچ استفاده می شود. این غذای خوشمزه را به علاقمندان قارچ توصیه می کنیم. در ادامه با طرز تهیه قارچ پلو با می پاتوق همراه باشید.مواد لازم قارچ پلوبرنج2 پیمانهپیاز2 عددقند2 حبهمرغ یا گوشت400 گرمقارچ300 گرمکره50 گرمآبلیمو2 قاشق سوپخوریکنسرو ذرت1/2 پیمانهجعفری خرد شده1 قاشق سوپخورینمک و روغنبه میزان لازمطرز تهیه قارچ پلوبرای تهیه قارچ طرز تهیه قارچ پلو

قارچ پلو , طرز تهیه قارچ پلو , دستور پخت قارچ پلو

قارچ پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به غذاهای پلویی معروف مثل عدس پلو ، لوبیا پلو و … دارد که به جای عدس یا لوبیا در آن از قارچ استفاده می شود. این غذای خوشمزه را به علاقمندان قارچ توصیه می کنیم. در ادامه با طرز تهیه قارچ پلو با می پاتوق همراه باشید.

مواد لازم قارچ پلو
برنج2 پیمانه
پیاز2 عدد
قند2 حبه
مرغ یا گوشت400 گرم
قارچ300 گرم
کره50 گرم
آبلیمو2 قاشق سوپخوری
کنسرو ذرت1/2 پیمانه
جعفری خرد شده1 قاشق سوپخوری
نمک و روغنبه میزان لازم

طرز تهیه قارچ پلو

برای تهیه قارچ پلو ابتدا در کاسه ای برنج را ریخته و روی آن آب بریزید و اجازه دهید تا حدودا 1 ساعت خیس بخورد.سپس در قابلمه ای دیگر مرغ را بگذارید

و روی آن 2الی3لیوان آب بریزید و یک عدد پیاز کوچک را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید تا بوی مرغ را بگیرد و حرارت را متوسط کنید تا سریعتر مرغ پخته شود.

سپس مرغ پخته شده را در صافی یا آبکشی قرار دهید تا کمی خنک شود و با دست آن را ریش ریش کنیدو در بشقابی بریزید و کناری بگذارید.

آب اضافه برنج خیس خورده را خالی کنید و پیاز متوسط را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته آشپزخانه با چاقو نگینی خرد کنید.در قابلمه ای روغن مایع بریزید و صبر کنید تا داغ شود

سپس پیاز را بریزید و کمی تفت دهید و اجازه دهید تا پیازها نرم شوند،سپس نمک و قند پودر شده را اضافه کنید

و در همان زمان مرغ های ریش شده را نیز بیفزایید و با هم مخلوط کنید و در قابلمه را بگذارید تا کته شما دم بکشد.

در زمانی که داریم قارچها را پوست بگیرید و بشورید و در صافی قرار دهید تا آب اضافه آنها در بیاید سپس روی تخته آشپزخانه قارچها را با چاقو خرد کنید.

در تابه ای کوچک کره را قرار دهید تا با حرارت کم آب شود سپس قارچها خرد شده را در کره بریزید و تفت دهید و آبلیمو را نیز بیفزایید و مجددا تفت دهید و ذرت را نیز اضافه کنید و زیر شعله را خاموش کنید و تفت دهید.

در آخر زمانی که پلو دم کشید مواد داخل تابه را آرام به آن اضافه کنید و همچنین جعفری رانیز بیفزایید و قارچ پلو در دیسی بکشید و نوش جان کنید.(اگر دوست ندارید جعفری نپخته را میتوانید با مواد در تابه تفت دهید)

منبع : طرز تهیه قارچ پلو

]]>
طرز تهیه کاچی 2018-07-16T09:09:33+01:00 2018-07-16T09:09:33+01:00 tag:http://snapngrip.mihanblog.com/post/2503 بهرام امیدی طرز تهیه کاچی کاچی در کنار شله زرد از دسرهای معروف و پرطرفدار ایرانی است. البته این دسر آنقدر مقوی است که می توان آنرا به عنوان غذای اصلی نیز سرو کرد. به دلیل استفاده از آرد و کره در تهیه کاچی این دسر به یک میان وعده خیلی مقوی تبدیل شده است. توجه داشته باشید در مواد دستوری که در بالا برای تهیه کاچی آموزش دادیم بیشتر از 3000 کالری موجود است. کاچی اصیل ایراین با موادی همچون آرد ، شکر ، گلاب ، کره ، روغن و زعفران تهیه می گردد . البته در این بین برخی شهرها به مواد این دسر م

طرز تهیه کاچی

کاچی , طرز تهیه کاچی , دستور پخت کاچی برای زن باردار

کاچی در کنار شله زرد از دسرهای معروف و پرطرفدار ایرانی است. البته این دسر آنقدر مقوی است که می توان آنرا به عنوان غذای اصلی نیز سرو کرد. به دلیل استفاده از آرد و کره در تهیه کاچی این دسر به یک میان وعده خیلی مقوی تبدیل شده است. توجه داشته باشید در مواد دستوری که در بالا برای تهیه کاچی آموزش دادیم بیشتر از 3000 کالری موجود است.

کاچی اصیل ایراین با موادی همچون آرد ، شکر ، گلاب ، کره ، روغن و زعفران تهیه می گردد . البته در این بین برخی شهرها به مواد این دسر مقوی و سالم چیزی اضافه یا کم می کنند.مثلا در برخی جاها به جای آرد گندم از آرد برنج استفاده می کنند. اگر لاغر هستید و زیاد دچار ضعف می شوید حتما کاچی را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

مواد لازم کاچی
آرد برنج یا گندم 300 گرم
کره 200 گرم
شکر 200 گرم
آب 7 لیوان
گلاب 1 لیوان
پودر هل به اندازه کافی
پودر پسته و دارچین به اندازه کافی

طرز تهیه کاچی

برای تهیه کاچی ابتدا یک قابلمه روی اجاق گاز قرار بدهید و درونش آب را بریزید سپس شکر را به آن بیفزایید و حرارت را نسبتا زیاد کنید تا شکر زودتر در آب حل شود، سپس زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و زیر شعله را خاموش کنید.

آرد را در تابه ای بریزید و زیر شعله را کم کنید و مرتبا با قاشق یا کفگیر چوبی تفت دهید تا تمام آرد به طور یکدست کمی رنگش تغییر کند سپس کره و روغن را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید،

همین که دیدید طلایی شده است،شربت آماده شده را کم کم به آردو روغن در تابه بیفزاییید و هم بزنیدو اگر نیاز به آب بود میتوانید به آن اضافه کنید تا رقیق شود سپس روی حرارت ملایم قرار دهید

تا به اصطلاح به روغن بیفتد(روغن آن روی سطح کاچی بیاید)و در آخر به میزان غلیظی که تمایل دارید رسید پودر هل را اضافه کنید و زیر شعله را خاموش کنید.

(دقت داشته باشید کاچی مانند حلوا زمانی که خنک میشود سفت تر میشود پس اگر تمایل دارید که خیلی شل نباشد نگذارید حسابی غلیظ شود و کمی رقیق از روی شعله بردارید)

و کمی که خنک تر شد در ظرف بریزید و با دارچین و پسته تزئین کنید و با نان تازه یا بعنوان یک پیش غذا نوش جان کنید. این دسر برای خانم هایی که تازه زایمان کرده اند دسر مناسبی است.


پیشنهاد مدیر : شیربرنج » فرنی » شله زرد » فرنی سیب

]]>
طرز تهیه میگو کبابی 2018-07-15T10:58:03+01:00 2018-07-15T10:58:03+01:00 tag:http://snapngrip.mihanblog.com/post/2502 بهرام امیدی طرز تهیه میگو کبابی میگو کبابی یا کباب میگو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که بیشتر در جنوب ایران تهیه می شود. این غذای خوشمزه به دلیل اینکه طعم خوبی دارد در تمام کشور فراگیر شده است. این غذای مجلسی را می توانید برای مهمانی های خاص خود سرو نمایید. با آموزش طرز تهیه میگو کبابی با پاتوق همراه باشید. مواد لازم میگو کبابی میگو ۱ کیلو آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری زعفران ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم جعفری ۵۰ گرم سی

طرز تهیه میگو کبابی

میگو کبابی , کباب میگو , طرز تهیه میگو کبابی , دستور پخت میگو کبابی , ld fhfd

میگو کبابی یا کباب میگو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که بیشتر در جنوب ایران تهیه می شود. این غذای خوشمزه به دلیل اینکه طعم خوبی دارد در تمام کشور فراگیر شده است. این غذای مجلسی را می توانید برای مهمانی های خاص خود سرو نمایید. با آموزش طرز تهیه میگو کبابی با پاتوق همراه باشید.

مواد لازم میگو کبابی
میگو ۱ کیلو
آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری
زعفران ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
جعفری ۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه میگو کباب

پس از تمیز کردن میگوها آنها را برای طعم دار کردن در یک ظرف بزرگ می ریزیم. سپس زعفران دم کرده را به همراه سیر رنده شده ، جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه به میگوها اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

درب ظرف را می گذاریم و آنرا به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا میگوها طعم دار شوند. پس از گذشت 1 ساعت میگوها را سیخ می کنیم. بهتر است از سیخ چوبی استفاده شود. برای نرم شدن و لذیذ تر شدن میگوها باید سس کره را درست کنیم.

کره را آب می کنیم و با روغن زیتون مخلوط می کنیم. پس از قرار دادن میگوها روی حرارت هر چند دقیقه یکبار با سس کره روی میگوها را پوشش می دهیم تا خشک نشوند. پس از کباب کردن میگوها آنها را با سس دلخواه خود نوش جان می کنیم. میگو کباب را می توانیم به عنوان یک غذای مکمل در کنار غذای اصلی سرو کنیم.


پیشنهاد مدیر : قلیه میگو » میگو سوخاری » میگو پفکی » خوراک میگو

]]>
طرز تهیه سمبوسه 2018-07-14T07:09:02+01:00 2018-07-14T07:09:02+01:00 tag:http://snapngrip.mihanblog.com/post/2501 بهرام امیدی طرز تهیه سمبوسه سمبوسه یکی از غذاهای خوشمزه جنوبی است که طرفدران بسیار دارد. این غذای خوشمزه بیشتر اوقات در کنار فلافل سرو می شود. در ادامه با طرز تهیه سمبوسه با می پاتوق همراه باشید. مواد لازم سمبوسه سیب زمینی پخته شده ۲ عدد جعفری خرد شده به میزان لازم نان لواش نرم یک بسته نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه سمبوسه برای تهیه سمبوسه ابتدا سیب زمینی ها را پخته و آنها را با گوشت کوب له کنید. سپس جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به سیب زمینی ها اضا

طرز تهیه سمبوسه

سمبوسه , طرز تهیه سمبوسه , دستور پخت سمبوسه

سمبوسه یکی از غذاهای خوشمزه جنوبی است که طرفدران بسیار دارد. این غذای خوشمزه بیشتر اوقات در کنار فلافل سرو می شود. در ادامه با طرز تهیه سمبوسه با می پاتوق همراه باشید.

مواد لازم سمبوسه
سیب زمینی پخته شده ۲ عدد
جعفری خرد شده به میزان لازم
نان لواش نرم یک بسته
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سمبوسه

برای تهیه سمبوسه ابتدا سیب زمینی ها را پخته و آنها را با گوشت کوب له کنید. سپس جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به سیب زمینی ها اضافه کنید.

نان را به صورت مستطیل ببرید و در گوشه چپ آن مقداری از مواد را بگذارید. د سپس گوشه نان را روی مواد برگردانید و آن را به شکل یک مثلث دربیاورید و خوب سفت کنید تا مواد داخلش بیرون نریزد.

و در آخر آن را داخل ماهیتابه بگذارید تا سرخ شود بعد برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. با سس مخصوص سمبوسه که در همین دستور قرار داده ایم سرو کنید و لذت ببرید.

مواد لازم سس سمبوسه
رب گوجه فرنگی ۱ قوطی کوچک
فلفل سبز تند ۱ پیمانه
سیر ۱ پیمانه
سرکه سفید به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه سس سمبوسه

برای تهیه سس سمبوسه رب گوجه را داخل قابلمه ریخته سرکه را اضافه کرده به مقداری که رب کمی شل شود سپس روی حرارت ملایم قرار داده تا کمی بجوشد و بوی خامی رب گرفته شود.

فلفل سبز و سیر را خیلی ریز خورد کرده و به مواد اضافه می کنیم کمی نمک هم زده ومی گذاریم مواد کمی بجوشد . سس کمی که غلیظ شد از روی حرارت برمی داریم.

در کنار سمبوسه قرار می دهیم تا در زمان سرو روی غذا بریزیم و از طعم آن لذت بیشتری ببریم. یک نوع سس دیگر هم با انبه برای سمبوسه تهیه می شود که با نام سس انبه شناخته می شود. برای تهیه این سس باید از رب یا عصاره انبه استفاده شود.


پیشنهاد مدیر : فلافل » کوبه » سمبوسه مرغ » لازانیا

]]>
طرز تهیه کوکوی کدو سبز 2018-07-12T11:18:35+01:00 2018-07-12T11:18:35+01:00 tag:http://snapngrip.mihanblog.com/post/2500 بهرام امیدی طرز تهیه کوکوی کدو سبز کوکو کدو سبز یکی از کوکوهای مفید و خوشمزه ایرانی است که برای افرادی که می خواهند از غذاهای رژیمی استفاده کنند بسیار مناسب است. در ادامه با طرز تهیه کوکو کدو سبز با می پاتوق همراه باشید. مواد لازم کوکو کدو سبز  کدو سبز متوسط 4 عدد پیاز 1 عدد آرد 1/2 لیوان تخم مرغ بزرگ 1 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه کدو سبز لاغری برای تهیه کوکوی کدو سبز ابتدا کدوها و پیاز را پوست گرفته و رنده کنید و داخل پارچه ای بریزی

طرز تهیه کوکوی کدو سبز

کوکوی کدو سبز , کوکو کدو سبز , طرز تهیه کوکو کدو سبز , دستور پخت کوکو کدو سبز

کوکو کدو سبز یکی از کوکوهای مفید و خوشمزه ایرانی است که برای افرادی که می خواهند از غذاهای رژیمی استفاده کنند بسیار مناسب است. در ادامه با طرز تهیه کوکو کدو سبز با می پاتوق همراه باشید.

مواد لازم کوکو کدو سبز
 کدو سبز متوسط 4 عدد
پیاز 1 عدد
آرد 1/2 لیوان
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کدو سبز لاغری

برای تهیه کوکوی کدو سبز ابتدا کدوها و پیاز را پوست گرفته و رنده کنید و داخل پارچه ای بریزید و بفشارید تا آب اضافی مواد گرفته شود .

سپس ، آرد ، تخم مرغ ، نمک و فلفل را به مواد بیافزایید و داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.

ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و با قاشق روی سینی از مایه کوکو بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد ،

پس از پخت قسمت بالای فر را چند دقیقه روشن کنید تا روی کوکوها نیز طلایی و برشته شود . در صورتی که فر ندارید می توانید کوکوها را در تابه با حرارت کم سرخ کنید.


پیشنهاد مدیر : کوکو اسفناج » کوکو لوبیا سبز » کوکو مرغ » کوکو سیب زمینی

]]>
طرز تهیه سالاد روسی 2018-03-05T12:45:50+01:00 2018-03-05T12:45:50+01:00 tag:http://snapngrip.mihanblog.com/post/2498 بهرام امیدی طرز تهیه سالاد روسی سالاد روسی یکی از سالادهای معروف کشور روسیه است که به خاطر طعم خوبش در کشورهای مختلفی تهیه می شود. این سالاد شباهت زیادی به سالاد الویه دارد. در ادامه با آموزش طرز تهیه سالاد روسی با ما همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر سیب زمینی ۵۰۰ گرم کالباس ۵۰۰ گرم خیارشور ۲۵۰ گرم هویج آبپز ۱ عدد نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری شوید به میزان لازم سس مایونز به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم طرز تهیه سالاد روسی ابتدا سیب زمینی ها را آبپز می کنیم به طوری که طرز تهیه سالاد روسی

سالاد روسی , طرز تهیه سالاد روسی , دستور پخت سالاد روسی

سالاد روسی یکی از سالادهای معروف کشور روسیه است که به خاطر طعم خوبش در کشورهای مختلفی تهیه می شود. این سالاد شباهت زیادی به سالاد الویه دارد. در ادامه با آموزش طرز تهیه سالاد روسی با ما همراه باشید.

سالاد سزار , طرز تهیه سالاد سزار , دستور سالاد سزار رستورانی

مواد لازم برای 4 نفر

سیب زمینی ۵۰۰ گرم

کالباس ۵۰۰ گرم

خیارشور ۲۵۰ گرم

هویج آبپز ۱ عدد

نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

شوید به میزان لازم

سس مایونز به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

طرز تهیه سالاد روسی

ابتدا سیب زمینی ها را آبپز می کنیم به طوری که زمان خرد کردن له نشوند. سپس سیب زمینی ها را به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و در ظرف سالادخوری می ریزیم. سپس کالباس و خیار شور را خرد می کنیم و اضافه می کنیم.

در ادامه سس مایونز را به همراه ادویه ها به سالاد اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا سس مایونز به تمام نقاط مواد برسد. پس از مخلوط کردن مواد نخود فرنگی و شوید خرد شده را به سالاد اضافه می کنیم.

در پایان هویج آبپز شده را خرد می کنیم و برای تزیین سالاد استفاده می کنیم. روی سالاد را با یک سلفون می پوشانیم و انرا در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. حداقل باید سالاد به مدت 2 ساعت در یخچال بماند.

سالاد الویه , سالاد الویه قالبی , سالاد الویه مجلسی , سالاد الویه خوشمزه

]]>
طرز تهیه شامی کباب سنتی در منزل 2018-02-28T10:40:20+01:00 2018-02-28T10:40:20+01:00 tag:http://snapngrip.mihanblog.com/post/2497 بهرام امیدی با آموزش طرز تهیه شامی کباب با ما همراه باشیدمواد لازم شامی کبابگوشت چرخ کرده     ۴۰۰ گرمآرد نخودچی     ۱۰۰ گرمتخم مرغ     ۱ عددپیاز     ۲ عددفلفل سیاه     به میزان لازمروغن مایع     به میزان لازمنمک     به میزان لازمزردچوبه     به میزان لازمطرز تهیه شامی کبابابتدا پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم ، سپس پیاز رنده شده را با دست فشار می دهیم و آب آن را می گیریم و پیاز آب گر با آموزش طرز تهیه شامی کباب با ما همراه باشید

مواد لازم شامی کباب

گوشت چرخ کرده     ۴۰۰ گرم
آرد نخودچی     ۱۰۰ گرم
تخم مرغ     ۱ عدد
پیاز     ۲ عدد
فلفل سیاه     به میزان لازم
روغن مایع     به میزان لازم
نمک     به میزان لازم
زردچوبه     به میزان لازم

طرز تهیه شامی کباب

ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم ، سپس پیاز رنده شده را با دست فشار می دهیم و آب آن را می گیریم و پیاز آب گرفته را با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم. در این مرحله آرد نخودچی را به همراه نمک ، زردچوبه و فلفل به مایه شامی اضافه می کنیم.

بعد از اضافه کردن تخم مرغ مواد را خوب ورز می دهیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. در صورت تمایل می توانید ۱ یا ۲ سیب زمینی هم رنده کنید و پس از گرفتن آب سیب زمینی ها آنها را به مایه شامی کباب اضافه کنید.

نکته مهم در این مرحله این است که اگر مایه شامی کباب شل شده بود مقداری آرد نخودچی به آن اضافه کنید. اگر آرد نخودچی در دسترس نداشتید می توانید از نان خشک پودر شده استفاده کنید. بهتر است مایه شامی را چند ساعتی در یخچال قرار دهیم.

این کار باعث می شود مایه شامی کباب استراحت کند و در پایان پس از سرخ کردن شامی ها نتیجه کار بهتر شود. پس از اینکه مایه استراحت کرد آنرا از یخچال خارج می کنیم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.

به اندازه یک فلافل از مایه شامی کباب بر می داریم و به صورت کوفته قلقلی در دستمان به آن شکل می دهیم و در پایان تختش می کنیم ( مانند کوکو سیب زمینی ) و وسطش را با انگشت یک سوراخ ایجاد می کنیم و در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود.

پس از اینکه یک سمت شامی سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام شامی ها را سرخ می کنیم. در کنار شامی کباب بهتر است چند گوجه فرنگی و مقداری سیب زمینی هم سرخ کنیم. در پایان غذا را با نان یا برنج سرو می کنیم.


]]>
طرز تهیه میگو کبابی 2018-02-28T10:37:46+01:00 2018-02-28T10:37:46+01:00 tag:http://snapngrip.mihanblog.com/post/2496 بهرام امیدی طرز تهیه میگو کبابی میگو کبابی یا کباب میگو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که بیشتر در جنوب ایران تهیه می شود. این غذای خوشمزه به دلیل اینکه طعم خوبی دارد در تمام کشور فرا گیر شده است. با آموزش طرز تهیه میگو کبابی با ما همراه باشید. مواد لازم برای 6 نفر میگو ۱ کیلو روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری جعفری ۵۰ گرم آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری زعفران ۲ قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم سیر ۲ حبه فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم طرز تهیه میگو کباب پس از تمیز کردن میگوها آنها را برای طعم دار طرز تهیه میگو کبابی

میگو کبابی,کباب میگو,طرز تهیه میگو کبابی,دستور پخت میگو کبابی, ld', ;fhfd

میگو کبابی یا کباب میگو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که بیشتر در جنوب ایران تهیه می شود. این غذای خوشمزه به دلیل اینکه طعم خوبی دارد در تمام کشور فرا گیر شده است. با آموزش طرز تهیه میگو کبابی با ما همراه باشید.

میگو سوخاری,طرز تهیه میگو سوخاری,دستور پخت میگو سوخاری

مواد لازم برای 6 نفر

میگو ۱ کیلو

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

جعفری ۵۰ گرم

آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری

زعفران ۲ قاشق غذاخوری

کره ۵۰ گرم

سیر ۲ حبه

فلفل سیاه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

طرز تهیه میگو کباب

پس از تمیز کردن میگوها آنها را برای طعم دار کردن در یک ظرف بزرگ می ریزیم. سپس زعفران دم کرده را به همراه سیر رنده شده ، جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه به میگوها اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

درب ظرف را می گذاریم و آنرا به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا میگوها طعم دار شوند. پس از گذشت 1 ساعت میگوها را سیخ می کنیم. بهتر است از سیخ چوبی استفاده شود. برای نرم شدن و لذیذ تر شدن میگوها باید سس کره را درست کنیم.

کره را آب می کنیم و با روغن زیتون مخلوط می کنیم. پس از قرار دادن میگوها روی حرارت هر چند دقیقه یکبار با سس کره روی میگوها را پوشش می دهیم تا خشک نشوند. پس از کباب کردن میگوها آنها را با سس دلخواه خود نوش جان می کنیم.

قلیه میگو,طرز تهیه قلیه میگو,دستور پخت قلیه میگو

]]>
طرز تهیه کباب یونانی لذیذ 2018-02-27T10:23:25+01:00 2018-02-27T10:23:25+01:00 tag:http://snapngrip.mihanblog.com/post/2495 بهرام امیدی مواد لازم کباب یونانی اصلینیم کیلو سینه مرغ.روغن زیتون 1/2   فنجان.آب دو عدد لیمو تازه.سیر 4 تا 6 .فلفل قرمز خرد شده 2/1 تا 1 قاشق چای خوری .پونه کوهی خشک 1 قاشق چای خوری.نمک و فلفل سیاه.طرز تهیه کباب یونانی لذیذ1.ابتدا مرغ را به قطعات 2 تا 3 سانتی می بریم.2.در یک کاسه،آبلیمو و روغن زیتون را مخلوط ومرغ را به همراه سیر خرد شده،فلفل قرمز و پونه اضافه و خوب با هم مخلوطشان می کنیم و می گذاریم 2 تا 4ساعت بماند.3.بعد این مدت نمک و فلفل را به مرغ ها پاشیده و به سیخ می کشیم.4.هر طرف مرغ مواد لازم کباب یونانی اصلی

نیم کیلو سینه مرغ.
روغن زیتون 1/2   فنجان.
آب دو عدد لیمو تازه.
سیر 4 تا 6 .
فلفل قرمز خرد شده 2/1 تا 1 قاشق چای خوری .
پونه کوهی خشک 1 قاشق چای خوری.
نمک و فلفل سیاه.

طرز تهیه کباب یونانی لذیذ

1.ابتدا مرغ را به قطعات 2 تا 3 سانتی می بریم.

2.در یک کاسه،آبلیمو و روغن زیتون را مخلوط ومرغ را به همراه سیر خرد شده،فلفل قرمز و پونه اضافه و خوب با هم مخلوطشان می کنیم و می گذاریم 2 تا 4ساعت بماند.

3.بعد این مدت نمک و فلفل را به مرغ ها پاشیده و به سیخ می کشیم.

4.هر طرف مرغ ها را حدود 5دقیقه کباب می کنیم.

5.این کباب را به همراه سالاد یونانی و نان به همراه سس سیر یا سیب زمینی سرخ شده یا برنج سرو میکنیم.

]]>
کوکو پیازچه مجلسی و خوشمزه 2018-02-27T10:17:45+01:00 2018-02-27T10:17:45+01:00 tag:http://snapngrip.mihanblog.com/post/2494 بهرام امیدی مواد لازم  کوکو پیازچه  پیازچه     ۴۰۰ گرم تخم مرغ      ۵ الی۶ عدد گردوی خرد شده      ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری آرد      ۳ قاشق غذا خورینمک و زردچوبه و ادویه     به میزان لازمروغن کرمانشاهی یا کره یا روغن مخصوص سرخ کردن     ۱ قاشق مربا خوریطرز تهیه کوکو پیازچه خوشمزهقسمت ریشه دار پیازچه ها را جدا کنید و بقیه قسمت ساقه را به همان شکل باقی بگذارید تا مانع نفوذ آب و آلودگی به داخل پیاز مواد لازم  کوکو پیازچه
 پیازچه     ۴۰۰ گرم
 تخم مرغ      ۵ الی۶ عدد
 گردوی خرد شده      ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
 آرد      ۳ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه و ادویه     به میزان لازم
روغن کرمانشاهی یا کره یا روغن مخصوص سرخ کردن     ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه کوکو پیازچه خوشمزه

قسمت ریشه دار پیازچه ها را جدا کنید و بقیه قسمت ساقه را به همان شکل باقی بگذارید تا مانع نفوذ آب و آلودگی به داخل پیازچه در هنگام شستن شود . بعد از اینکه با دقت شسته  و خشک شد . پیازچه ها را به اندازه دلخواه ریز کنید و با آرد و نمک و زردچوبه و ادویه و گردو مخلوط کنید . و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید.

در ماهیتابه رژیمی مقدار کمی روغن بریزید و شعله را کم کنید و ماهیتابه را روی آن گذاشته و مواد را در ماهیتابه ریخته و سطح آنرا صاف کنید و درب آنرا ببندید و صبر کنید تا کاملاْ بپزد سپس کوکو را وارونه کرده و سمت دیگر آنرا هم بپزید .

]]>
طرز تهیه کوکوی بادمجان 2018-02-24T14:38:13+01:00 2018-02-24T14:38:13+01:00 tag:http://snapngrip.mihanblog.com/post/2493 بهرام امیدی طرز تهیه کوکو بادمجان کوکو بادمجان یکی از کوکوهای خوشمزه و معروف ایرانی است که پیشنهادی عالی برای کسانی است که به غذاهای حاوی بادمجان مانند میرزا قاسمی و کشک و بادمجان علاقمند هستند. در این آموزش طرز تهیه کوکو بادمجان را برای شما همراهان گرامی آماده کرده ایم ، با ما همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر بادمجان ↔ ۵ عدد تخم مرغ ↔ ۳ عدد پیاز ↔ ۱ عدد سیر ↔ ۱ حبه زردچوبه ↔ ۱ قاشق مرباخوری نمک ↔ به میزان لازم فلفل سیاه ↔ به میزان لازم طرز تهیه کوکوی بادمجا طرز تهیه کوکو بادمجان

کوکو بادمجان,کوکوی بادمجان,طرز تهیه کوکو بادمجان,دستور پخت کوکو بادمجان

کوکو بادمجان یکی از کوکوهای خوشمزه و معروف ایرانی است که پیشنهادی عالی برای کسانی است که به غذاهای حاوی بادمجان مانند میرزا قاسمی و کشک و بادمجان علاقمند هستند. در این آموزش طرز تهیه کوکو بادمجان را برای شما همراهان گرامی آماده کرده ایم ، با ما همراه باشید.

کوکو عدس,کوکوی عدس,طرز تهیه کوکو عدس,دستور پخت کوکو عدس

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان  ۵ عدد

تخم مرغ  ۳ عدد

پیاز  ۱ عدد

سیر  ۱ حبه

زردچوبه  ۱ قاشق مرباخوری

نمک  به میزان لازم

فلفل سیاه  به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی بادمجان

سیر و پیاز را رنده می کنیم و آبشان را می گیریم. بادمجان را یا به صورت کبابی می پزیم یا به صورت آبپز ، نسبت به ذائقه خود می توانیم هر کدام از روش های پخت بادمجان را انتخاب کنیم. بادمجان را پس از پخت پوست می گیریم سپس به همراه سیر و پیاز خوب له می کنیم.

نمک ، فلفل و زردچوبه را به مخلوط بادمجان اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. وقتی بادمجان سرد شد تخم مرغ را در ظرفی جداگانه خوب می زنیم سپس اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا مایه کوکو یکدست شود.

یک تابه روی گاز قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. روغن که داغ شد مایه کوکو را مانند کوکو سبزی به صورت کامل به تابه اضافه می کنیم و روی کوکوی بادمجان را صاف می کنیم تا سمت زیرین آن کاملا سرخ شود.

پس از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. اگر می خواهید برای پخت کوکو از فر استفاده کنید ، ابتدا فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید سپس کوکو را به مدت یک ربع داخل فر قرار دهید تا آماده شود.

کوکو سیب زمینی,کوکوی سیب زمینی,کتلت سیب زمینی

]]>